Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Τσιγάρο και δουλειά



Έχοντας μπει για τα καλά στην κρίση και ο φόβος μιας επικείμενης απόλυσης να καραδοκεί καθημερινά στην πόρτα μας , οι επιλογές μας και οι στάσεις μας αν μη τι άλλο πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές.

Το να είσαι καπνιστής και εργαζόμενος μπορεί πολύ εύκολα να σου δημιουργήσει προβλήματα στην δουλειά σου. Τα συχνά διαλείμματα που σου επιβάλει η εξάρτηση σου από την νικοτίνη να κάνεις, ώστε να «ρουφήξεις» την απαραίτητη δόση σου είναι ένα χαρακτηριστικό που δεν θα περάσει απαρατήρητο από κανένα προϊστάμενο ή διευθυντή.

Μία πολύ ασφαλής και σωστή λύση σε αυτό το πρόβλημα έρχεται να δώσει το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Με την άτμιση που μπορεί να γίνει σε κλειστό χώρο δεν χρειάζεται κάθε εργαζόμενος να αφήνει τον χώρο εργασίας του πηγαίνοντας σε κάποιο μπαλκόνι ή ακόμη κατεβαίνοντας πολλούς ορόφους μέχρι να βγει στο πεζοδρόμιο…

Έτσι μειώνει πολύ τον χρόνο των διαλειμμάτων του και γίνεται πιο αποδοτικός στην εργασία του. Επίσης με το άτμισμα δεν υπάρχει η χαρακτηριστική μυρωδιά της «τσιγαρίλας» και έτσι τα ρούχα σου παραμένουν φρέσκα και καθαρά καθώς και ο χώρος στον οποίο εργάζεσαι.

Τέλος αρρωσταίνεις λιγότερο αφού δεν χρειάζεται να έχεις τις εναλλαγές θερμοκρασίας ζεστού- κρύου χειμώνα- καλοκαίρι με το συνεχόμενο μπες-βγες στο μπαλκόνι. Μήπως να το ξανασκεφτείς καλύτερα πριν ανάψεις το επόμενο σου τσιγάρο?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου