Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Άτμισμα με γεύση…


Γεύσεις Φρούτων Υγρών Ανπλήρωσης
Μετά την αγάπη και την πίστη των καταναλωτών στο ηλεκτρονικό τσιγάρο οι εταιρείες τους το ανταποδίδουν βγάζοντας συνεχώς νέες γεύσεις στα υγρά αναπλήρωσης που ικονοποιούν και τον πιο απαιτητικό ατμιστή.
Οι συμβατικές και οι πιο κλασσικές γεύσεις υγρών αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου καλύπτουν μια πολύ μεγάλη γκάμα αρωμάτων ξεκινώντας με τα αγαπημένα αρώματα καπνού (American, Virginia, cigar κλπ) και συνεχίζοντας με γλυκά αρώματα όπως της σοκολάτας, της βανίλιας και της καραμέλας. Η επιλογή μιας φρουτώδους γεύσης είναι πολύ εύκολη αφού μπορείς να βρεις όποιο φρούτο αγαπάς (πράσινο μήλο, κεράσι, εσπεριδοειδή κλπ). Οι επιλογές δεν σταματούν εδώ φυσικά. Αρώματα μέντας, καφέ, τιραμισού και άλλων επιλογών που ούτε περίμενες ποτέ ότι θα μπορούσες να δοκιμάσεις ατμίζοντας με το ηλεκτρονικό σου τσιγάρο.
Αν πάλι ανήκεις στους αναποφάσιστους και στους δύσκολους στην επιλογή ευτυχώς υπάρχει λύση και για σένα. Τα DIY (Do It Yourself) αρώματα. Πολύ απλά αγοράζεις την βάση με την περιεκτικότητα νικοτίνης που θες και την αρωματίζεις όπως και όσο θες εσύ. Οι συνδυασμοί είναι απλά απεριόριστοι! Πειραματίσου με μια βάση καπνού αρωματισμένη με ανανά και pina colada και καλή απόλαυση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου