Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Ηλεκτρονικό τσιγάρο και διασημότητες

Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν πλέον το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Ανάμεσά τους και πολλοί διάσημοι καλλιτέχνες ο οποίοι το προτιμούν από το παραδοσιακό τσιγάρο.
Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα λειτουργούν με μπαταρία και προσφέρουν μία εναλλακτική μέθοδο καπνίσματος πολύ πιο υγιεινή από το κάπνισμα του κανονικού τσιγάρου. Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα χρησιμοποιούν ένα υγρό διάλυμα, το υγρό αναπλήρωσης, το οποίο με τη θερμότητα που παράγεται, μετατρέπεται σε ατμό που εισπνέεται με τον ίδιο τρόπο όπως ο καπνός στο παραδοσιακό τσιγάρο. Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στους κλειστούς χώρους όπου απαγορεύεται το κάπνισμα χωρίς να ενοχλεί τους γύρω ανθρώπους.
Πολλούς διάσημους έχει συλλάβει ο φακός με ηλεκτρονικό τσιγάρο. Ανάμεσά τους ο Simon Cowell ο οποίος δηλώνει φανατικός καπνιστής που πλέον επιλέγει μόνο ηλεκτρονικά τσιγάρα.
Simon Cowell

Simon Cowell
Μία άλλη διάσημη και επίσης φανατική ατμίστρια είναι η Katherine Heigl.
Katherine Heigl
Katherine Heigl
Επίσης, άλλοι διάσημοι που πλέον προτιμούν το ηλεκτρονικό τσιγάρο έναντι του παραδοσιακού είναι ο Leonardo Di Caprio, η Paris Hilton, η Lindsay Lohan και πολλοί άλλοι.
Leonardo Di Caprio
Leonardo Di Caprio

Paris Hilton
Paris Hilton

Lindsay Lohan
Lindsay Lohan

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου